Noi containere pentru colectarea selectivă a hârtiei și cartonului în municipiul Botoșani – FOTO

12 noi containere pentru colectarea selectivă a hârtiei și cartonului vor fi amplasate, începând de azi, în mai multe rampe de deșeuri de pe raza municipiului Botoșani. Aceasta este una din măsurile luate de primăria municipiului Botoșani și operatorul de salubrizare Urban Serv prin care se dorește încurajarea depozitării selective a deșeurilor, de către cetățeni … The post Noi containere pentru colectarea selectivă a hârtiei și cartonului în municipiul Botoșani – FOTO appeared first on Gazeta de Botoșani - GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Noi containere pentru colectarea selectivă a hârtiei și cartonului în municipiul Botoșani – FOTO
12 noi containere pentru colectarea selectivă a hârtiei și cartonului vor fi amplasate, începând de azi, în mai multe rampe de deșeuri de pe raza municipiului Botoșani.
Aceasta este una din măsurile luate de primăria municipiului Botoșani și operatorul de salubrizare Urban Serv prin care se dorește încurajarea depozitării selective a deșeurilor, de către cetățeni și atingerea țintei de colectare în acest sens.
„La Botoșani avem ca țintă, în acest an, 60% din totalul deșeurilor colectate. Din acest procent, 50% este reprezentat de colectarea selectivă de hârtie, pet, sticlă, ambalaje iar 10% – deșeuri voluminoase, din construcții, demolări și compost. De la an la an, avem procente tot mai bune în ce privește cantitățile de deșeuri pe care le reciclăm în municipiul Botoșani”, a precizat primarul Cosmin Andrei.
Cele 12 containere au fost executate în regim propriu de către Urban Serv.

The post Noi containere pentru colectarea selectivă a hârtiei și cartonului în municipiul Botoșani – FOTO appeared first on Gazeta de Botoșani - GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.