Studentă de 23 de ani, găsită moartă într-un cămin din Iaşi

O tânără studentă, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită moartă într-un cămin din Iaşi. Poliţiştii sosiţi la faţa locului nu au găsit urme de violenţă pe trupul fetei, însă iau în considerare atât suicidul, cât şi o posibilă crimă, informează publicaţia locală Buna Ziua Iaşi. Tânăra studentă în vârstă de 23 de […]

Studentă de 23 de ani, găsită moartă într-un cămin din Iaşi

O tânără studentă, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită moartă într-un cămin din Iaşi. Poliţiştii sosiţi la faţa locului nu au găsit urme de violenţă pe trupul fetei, însă iau în considerare atât suicidul, cât şi o posibilă crimă, informează publicaţia locală Buna Ziua Iaşi.


Tânăra studentă în vârstă de 23 de ani, din Botoşani, a fost găsită moartă sâmbătă seară, în căminul T18, din Iaşi.


"În jurul orei 20:00 am fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un cămin din zona Tudor Vladimirescu a fost găsită o tânără de 23 de ani posibil decedată. Potrivit primelor informaţii nu au fost găsite urme de violenţă fizică asupra victimei", au precizat reprezenatii IPJ IAŞI.


Poliţiştii iau în considerare atât suicidul, cât şi o posibilă crimă. Tânăra era studentă în anul I, iar părinţii acesteia s-au sesizat în urma faptului că nu răspunde la telefon.