Un tânăr din Botoșani a fost dat dispărut de familie. Dacă l-ați văzut, sunați la 112 – FOTO

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru identificarea unui tânăr de 30 de ani din comuna Dersca. COȘMAN IULIAN CONSTANTIN a părăsit domiciliul astăzi, în jurul orei 07:30, iar până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat familia. Semnalmente: 1,85 m înălțime, aproximativ 80 de kg, păr blond, ochi albaștri. Vestimentație: pantaloni din tercot … The post Un tânăr din Botoșani a fost dat dispărut de familie. Dacă l-ați văzut, sunați la 112 – FOTO appeared first on Gazeta de Botoșani - GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Un tânăr din Botoșani a fost dat dispărut de familie. Dacă l-ați văzut, sunați la 112 – FOTO

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru identificarea unui tânăr de 30 de ani din comuna Dersca.

COȘMAN IULIAN CONSTANTIN a părăsit domiciliul astăzi, în jurul orei 07:30, iar până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat familia.

Semnalmente: 1,85 m înălțime, aproximativ 80 de kg, păr blond, ochi albaștri.

Vestimentație: pantaloni din tercot de culoare bej, geacă de culoare albastră, adidași de culoare albă.

Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

The post Un tânăr din Botoșani a fost dat dispărut de familie. Dacă l-ați văzut, sunați la 112 – FOTO appeared first on Gazeta de Botoșani - GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.